10.4 C
Kladovo
Naslovna Aktuelno OBJAVLJEN RASPORED PO OBRAZOVNIM PROFILIMA I SMEROVIMA GIMNAZIJA

OBJAVLJEN RASPORED PO OBRAZOVNIM PROFILIMA I SMEROVIMA GIMNAZIJA

425

Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije saopštilo je da je na Portalu Moja srednja škola objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama.

Učenici svoj raspored mogu videti putem ovog portala, unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom opcije lista želja u meniju. Kada se ona otvori, zelenom bojom je obeležen profil i srednja škola u koju je učenik raspoređen u prvom upisnom krugu.Sve aktivnosti u vezi sa upisom u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na pomenutom portalu.

Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem, ili neposredno u školi, je u ponedeljak, 3. jula, dok će dan kasnije, u utorak 4. jula, biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Takođe, od 3. jula podnose se prijave za upis u srednje škole. Prijave će moći da se podnesu preko Portala Moja srednja škola (osim za upis u muzičke i baletske škole), kao i neposredno u školi.

Foto Pixabay. com

Prethodni članakNEOPHODNA KATEGORIZACIJA UGOSTITELJSKIH OBJEKATA
Naredni članakHemofarm obeležio 20 godina postojanja brenda “Probiotic”