OBJAVLJENA LISTA ZA BORAVAK PENZIONERA U BANJAMA

359

Objavljena konačna rang lista za besplatan boravak penzionera u banjama. Ovo pravo iskoristiće 15.000 penzionera.

Na oglasnim tablama organizacija Saveza penzionera Srbije, Udruženja penzionera Srbije „Nezavisnost“, kao i svih organizacionih jedinica Fonda PIO objavljena je konačna rang lista penzionera koji su ove godine ostvarili pravo na besplatnu rehabilitaciju u banjama Srbije.

Na ovogodišnjim listama želja penzionera prednjačile su Vrnjačka Banja, Termal u Vrdniku, banja Kanjiža i banja Junaković u Apatinu, saopštio je republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO). U saopštenju se objašnjava da sada sledi sklapanje ugovora između Fonda PIO i rehabilitacionih centara, obaveštavanje korisnika koju su banju dobili i usaglašavanje termina boravka.

Podsećaju da pravo na desetodnevnu besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima ove godine imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija sa penzijom do 37.809 dinara koji nemaju druga lična primanja. Pravo na rehabilitaciju o trošku Fonda PIO ove godine će moći da iskoristi oko 15.000 penzionera.

Foto PIO fond

Prethodni članakREZULTATI 21. KOLA OKRUŽNE LIGE BOR
Naredni članakPOOŠTRENA KONTROLA KOMUNALNOG REDA /VIDEO/