OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA DVOGODIŠNJOM DANKOM

57
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara, saopšteno je iz MUP-a.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova .

– Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru,

kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva. Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta oko 13 sati i 45 minuta zbog čega je i sistem „Pronađi me“ prvi put aktiviran u Srbiji.

Ako imate saznanja o nestaloj Danki Ilić pozovite 192.

Prethodni članakNOVA KATEGORIZACIJA PUTEVA U SRBIJI
Naredni članakSAJAM ZAPOŠLJAVANA U SREDU 2.APRILA U BORU