ODRŽANA MANIFESTACIJA „JESEN U KLADOVU“ /VIDEO/

868

Manifestacija „Jesen u Kladovu“ priređena je u centru grada; na štandovima su predsrtavljeni lokalni proizvodi, a niška grupa „Galija“ održala je koncert.

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, Turistička organizacija opštine Kladovo organizovala je celodnevnu manifestaciju „Jesen u Kladovu“. Na platou ispred Doma omladine lokalni proizvođači predstavili su svoje domaće proizvode. Na desetak štandova i tezgama u ponidi su bila pića, hrana, zimnica, suveniri i rukotvorine. Prolaznici su lokalne specijalitete mogli da degustiraju ili kupe za poneti.

Za publiku večernjim časovima koncert je održala niška grupa „Galija“. Posetioci su pevali zajedno sa Nešom Galijom, frontmenom grupe njihove poznate hitove Doditni me, Da me nisi, Još uvek sanjam, Skadarska, Na tvojim usnama… „Galija“ je osnovana pre 45 godina u Nišu. Jedan su od najtrajnijih sastava jugoslovenskog i srpskog rokenrola. Koncerte su organizovali širom regiona, 2018. nastupili su na Etno festivalu, a ovo je bila prilika da još jednim nastupom u Kladovu muzikom oboje jesenje dane u našem gradu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakUVID U JEDINSTVENI BIRAČKI SPISAK U ZGRADI OPŠTINE KLADOVO
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI