ODRŽANA SEDNICA VEĆA OPŠTINE KLADOVO

349

Na sednici Opštinskog veća usvojen je veliki broj važnih odluka od kojih će se većina naći na dnevnom redu skupštinskog zasedanja.

Na drugom ovogodišnjem zasedanju Opštinskog veća u Klodovu kojim je predsedavao predsednik opštine Saša Nikolić donete su odluke za sufinansiranje projekata i raspisivanje javnog konkursa u oblasti udruženja građana, proizvodnje medijskih sadržaja, crkava i verskih zajednica i programa u oblasti sporta iz budžeta opštine Kladovo u 2023. godini.

Članovi Opštinskog veća usvojili su predlog Rešenja o konačnoj listi krajnjih korisnika za dodelu bespovratnih sredstava za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova. Većnici su prihvatili dopunu  Plana generalne regulacije Kladova. Data je saglasnost na predlog Odluke o usvajanju procene rizika od katastrofa i predlog Rešenja o izmeni rešenja Saveta za bezbednost saobraćaja. Prihvaćen je predlog Plana mesta za postavljanje sredstava za oglašavanje na javnim površinama na teritoriji opštine Kladovo.

Na ovoj sednici Opštinskog veća usvojeno je još važnih odluka od kojih će se većina naći na dnevnom redu prvog skupštinskog zasedanja u ovoj godini.

Prethodni članakČETIRI POŽARA U JEDNOM DANU
Naredni članak„ŠAKALIJADA“ U GRABOVICI KOD KLADOVA 11. FEBRUARA /VIDEO/