POČELO DRUGO POLUGODIŠTE ZA SREDNJOŠKOLCE

282

Raspust je završen za srednjoškolce, danas je počelo drugo polugodište. Od školskih obaveza svi đaci odmaraće za Dan državnosti, a sledi im i prolećni raspust.

Srednjoškolci se, posle zimskog raspusta, danas vraćaju u školske klupe. Za njih počinje drugo polugodište 2022/2023. školske godine. Osnovci imaju još jednu sedmicu raspusta.

Sve đake već u februru čeka novi kratak raspust za Dan državnosti Srbije, 15. februar, koji će trajati do ponedeljka, 20. februara. Pored ovog, u drugom polugodištu, učenici će imati i prolećni, odnosno uskršnji raspust, koji počinje 7. aprila, a đaci se u klupe vraćaju u sredu, 19. aprila.

Drugo polugodište đacima od prvog do osmog razreda završava se u utorak 6. juna za osmake, dok će za niže razrede raspust početi 20. juna 2023. godine. Za niže srednjoškolske razrede školska godina trajaće do utorka, 20. juna 2023. godine, dok će za učenike četvrtog razreda gimnazija raspust početi u utorak 23. maja. Za đake trogodišnjeg i četvorogodišnjeg obrazovanja stručnih škola školska godina se završava u utorak 30. maja.

Prethodni članakBOGOJAVLJENSKO PLIVANJE U KLADOVU
Naredni članakKNJIGE NA DAR KLADOVSKOJ BIBLIOTECI