PODRŽIMO KLADOVLJANKE NA TAKMIČENJU „RITAM EVROPE“ /VIDEO/

2529

Devojke koje će predstavljati našu opštinu na ovogodišnjem muzičkom festivalu „Srbija u ritmu Evrope“, svoj nastup pripremale su sa stručnim ljudima u oblasti plesa i pevanja u Zrenjaninu, gradu koji je domaćin ovogodišnjeg takmičenja, a nastavile u rodnom Kladovu.

Naše mlade i talentovane sugrađanke Luna Belonić, Ivana Boldorac i Nina Joković u ovom prestižnom takmičenju su naše će u završnici „Ritma Evrope“ nastupiti pod rednim brojem 9. Finalno takmičenje „Ritam Evrope“ biće održano 23. oktobra u zrenjaninskoj „Kristalnoj dvorani“ u 21 čas uz direktan prenos na Prvoj TV.

Boravak na kampovima i pripreme za ovogodišnji „Ritam Evrope“ deci je omogućila opština Kladovo kao partner na projektu. Luni, Nini i Ivani na pripremama za takmičenje podršku pruža Aleksandra Vasiljević, direktorka TO i koordinator ovog takmičenje, koja je zajedno sa njima učestvovala i u žrebanju.

 Luni, Ivani i Nini želimo mnogo sreće u finalnoj večeri, da uživaju u ovom jedinstvenom iskustvu i pravom muzičko-scenskom spektaklu!

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakPOŽAR U ATARU KLADOVA
Naredni članakPREVENTIVNI PREGLEDI ŠTITNE ŽLEZDE