PROMOCIJA ROMANA „HRONNIKA PARALELNOG ŽIVOTA“ U KLADOVU

219

Avanturistički roman „Hronika paralelnog života“ autora Nenada Vujovića promovisaće se u Kladovu u petak, 23. juna sa početkom u 19 časova u galeriji Biblioteke u Kladovu.

Okvir dešavanja u romanu, koji prati rad jedne službe državne bezbednosti, je život glavnog junaka koji pokušava, čestito i pošteno da radi svoj u korist svoje zemlje. Autor romana, koji je poreklom iz Bileće, istakao je da je inspiraciju za najplemenitije osobine junaka pronašao upravo u ljudima iz ovog kraja.

Knjiga je pisana kao triler, ali i u obliku dokumetarne proze, a posebnu draž romanu daju elementi folklorne fantastike. Autor romana je majstor trilera i mistike, ali i suptilnog, kao usputnog, a zapravo za osnovu cele priče, vrlo bitnog, realnog prikazivanja društveno-političke pozadine.  Vujović je do sada izdao više stručnih dela i ovo je njegov prvi  uspešan izlet u vode beletristike.

Kakve veze ima maleno seoce na području opštine Kladovo sa tematikom romana i zašto je Kupuzište bitno autoru romana, dođite da saznamo zajedno.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakODRŽAN KONCERT UČENIKA OMŠ „KONSTANTIN BABIĆ“ U KLADOVU /VIDEO/
Naredni članakNOVE ODLUKE RADNE GRUPE ZA REŠAVANJE PROBLEMA PASA LUTALICA /VIDEO/