PRVA SEDNICA SKUPŠTINE U SREDU

390

Prva ovogodišnja sednica Skupštine opštine Kladovo održava se u sredu 22. februara, a pred odbornicima je 19 tačaka dnevnog reda.

Predsednik Skupštine opštine Kladovo Radovan Arežina sazvao je prvu sednicu lokalnog parlamenta u ovoj godini koja će se održati u sali za sastanke Skupštine opštine u sredu 22. februara sa početkom u 11 časova, a za sednicu je predložio dnevni red sa 19 tačaka.

Među njima su obrazovanje radne grupe za izbor članova Lokalnog antikorupcijskog foruma, izmena odluke o radu savetnika za zaštitu prava pacijenata, obrazovanje komisije za planove, izmene i dopune Plana generalne regulacije Kladova, izmena Odluke o pravobranilaštvu.

Odbornici će razmatrati izmenu Odluke o izradi plana detaljne regulacije Solarne elektrane „Conal Solar 1“ u katarskoj opštini Milutinovac, predlog Odluka o prestanku funkcije nekategorisanih puteva u katarskim opštinama Mala Vrbica, Velesnica, Grabovica, zatim će razmatrati predloge rešenja o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Kladovo, neposrednom pogodbom, radi ispravke granice susednih parcela u Ljubičevcu, Manastirici, Grabovici, Maloj Vrbici, Velesnici, Velikoj Vrbici.

Prethodni članakBIBLIOTEKA OBELEŽAVA MEĐUNARODNI DAN MATERNJEG JEZIKA
Naredni članakVODOSNABDEVANJE DANAS