RADOVI NA TRAFOSTANICAMA

132

Danas, 16. novembra, zbog radova na mreži bez struje će, u periodu od 9 do 16 časova, ostati potrošači u delu naselja Velika Kamenica (deo oko crkve).

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Zaječar-Poslovnica Kladovo, obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS 35/10kV „Brza Palanka“ i zbog toga će dana 17.11.2023. godine, u periodu od 10.00 – 14.00 časova, bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Kompletno područje Brze Palanke, Brza Palanka, Stara Brza, Kupuzište, Grabovica, Ljubičevac, Velika Kamenica, Velesnica (uključujući i vikend naselje Velesnica), Reka (sa zaseocima Alun, Beljan i Kiloma), crpne pumpe u Grabovici i crpne pumpe u Ljubičevcu, fabrika peleta u Grabovici, toplana i pumpe za vodu u Brzoj Palanci.

„Elektrodistribucija Srbije“ d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca, ali neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Zbog toga korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni“, navodi se u saopštenju.

Foto Pixabay.com
Prethodni članakVEĆNICI USVOJILI PREDLOG ODLUKE O BUDŽETU
Naredni članakDANAS JE SVETI ĐORĐE