BESPLATNI WEBINARI ZA NASTUP NA NEMAČKO I RUSKO TRŽIŠTE

332

U saradnji sa nemačkom kompanijom „Bridge-One-Seven“, RARIS organizuje tri besplatna webinara koji treba da pomognu firmama iz istočne Srbije u nastupu na tržištima Nemačke i Rusije.

Teme webinara su: Izvoz u Rusiju: kako da počnem da izvozim svoj proizvod ruskim klijentima?, izvoz u Nemačku: kako da počnem da izvozim svoj proizvod nemačkim klijentima i vino sa naših prostora: perspektive izvoza na rusko tržište 2023. godine? Webinari će se održavati na srpskom jeziku.

„Bridge-One-Seven“ je međunarodna kompanija za razvoj poslovanja više od 15 godina radi na razvoju izvoza i lokalizaciju u proizvodnom sektoru. Bridge-One-Seven ima kancelarije: u Berlinu, Sankt Petersburgu i Madridu i predstavništva u Španiji, Italiji, Poljskoj, Turskoj, Češkoj, Indiji i Srbiji. Direktorka „Bridge-One-Seven“ je nedavno boravila u posetu RARIS-u i tom prilikom je dogovorena saradnja u podršci firmama iz istočne Srbije u nastupu na tržištima Nemačke i Rusije.

Pristupni link za pristup svakom pojedinačnom webinaru biće objavljen sa sajtu RARIS-a (www.raris.org) najkasnije dva dana pre webinara i biće objavljen u Viber zajednici „Biznis Info RARIS“ i na društvenim mrežama RARIS-a. Za sve dodatne informacije pozovite 019/426-377

Prethodni članakDAN OSOBA SA INVALIDITETOM
Naredni članakVAVEDENJE PRESVETE BOGORODICE