„TEKIJANKA“ PROSLAVLJA 33 GODINE POSTOJANJA

1054

Domaći porodični trgovinski lanac Tekijanka u subotu, 25. februara, proslavlja 33. rođendan.

Povodom jubileja kompanije, Tekijanka je ovih dana za svoje kupce obezbedila sjajne akcije i rođendanske cene. Takođe, Tekijanka je na svojoj Fejsbuk stranici organizovala nagradni konkurs pod nazivom „Zašto volim Tekijanku“, putem koga će 99 osoba osvojiti poklon vaučere za kupovinu u njenim maloprodajnim objektima.

Povodom obeležavanja rođendana kompanije, porodica Bolbotinović koja je osnivač i vlasnik Tekijanke, organizovaće na dan jubileja prigodnu proslavu. Porodica će se najpre okupiti u crkvi Sv. Nikole u Tekiji, a zatim će obići prvootvorenu prodavnicu kompanije, koja se takođe nalazi u Tekiji. Uz posluženje I rođendansku tortu, biće upriličeno druženje sa zaposlenima i najbližim saradnicima.

Tekijanka će obradovati i mališane iz OŠ „Svetozar Radić“ iz Tekije. Svim učenicima škole, uključujući i predškolce i nastavno osoblje, Tekijanka će pokloniti jednodnevni izlet.

Kompanija Tekijanka postoji od 1990. godine i posluje u šest opština Timočke Krajine – Kladovo, Negotin, Zaječar, Knjaževac, Majdanpek i Bor. U trideset i dva maloprodajna objekta i dva ugostiteljska objekta u Kladovu (Restoran „Tekijanka Plus“ i „Krčma kod Tekijanca“) posao obavlja 471 radnik. Iz kompanije najavljuju da je u planu proširenje poslovanja na nove opštine u Srbiji, pa će se tako u ovoj godini otvoriti još nekoliko Tekijankinih prodavnica u Negotinu, Nišu, Knjaževcu i Paraćinu.

Tekijanka je deo grupacije Domaći trgovački lanac (DTL), koji čini 14 članica – trgovinskih lanaca koji su u domaćem vlasništvu. Sa ukupno 760 maloprodajnih objekata, u kojima radi više od 6000 zaposlenih, DTL predstavlja najveći trgovinski lanac u Srbiji. Domaći trgovinski lanac poseduje više od 200 proizvoda sopstvene robne marke, među kojima su brendovi Fina, TO!, Hit i Carsko pivo.

 

Prethodni članakUHAPŠEN NEGOTINAC ZBOG DROGE
Naredni članakBORANIN LIŠEN SLOBODE ZBOG DROGE