TOKOM OVE GODINE PRIKUPLJENO JE 537 JEDINICA KRVI

238

Poslednjoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u Kladovu odazvao se 41 humani Kladovljanin. Među davaocima su bile četiri žene i troje onih koji su prvi put dali krv. Tokom ove godine sakupljeno je ukupno 537 jedinica krvi.

U kladovskom Crvenom krstu ističu da su i više nego zadovoljni saradnjom sa mobilnom ekipom niškog Zavoda za transfuziju krvi, kao i sa radom kladovskih volontera, aktivista Crvenog krsta koji su uvek tu da pruže značajnu logistiku svakoj akciji koja se organizuje, ali i u radu sa vršnjačkim edukatorima i u brojnim programima ove organizacije.

„Neizmerno hvala dragim humanistima i herojima koji su se odazvali našim akcijama. Svim dobrovoljnim davocima krvi, saradnicima, volonterima i sugrađanima čestitam predstojeće praznike i želim srećnu i uspešnu 2023. godinu. Pozivam sve ljude dobre volje i velikog srca da se i tokom sledeće godine priključe humanitarnom radu“, kazala je Branislava Berić, sekretar Crvenog ksta Kladovo.

Naredna akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana u holu Centra za kulturu, u četvrtak, 26. januara 2023. od 10 do 14 sati.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakIZLOŽBA GEOPARKA ĐERDAP
Naredni članakMUP: NE KORISTITE PIROTEHNIČKA SREDSTVA