„TROPIKO BEND“ NAPRAVIO VRHUNSKI ŠTIMUNG U KLADOVU

549

Na platou ispred kladovskog Doma omladine koncert je održao „Tropiko bend“. Sale i ostatak ekipe ovog popularnog benda pevali su i igrali zajedno sa brojnom publikom.

Nizale su se pesme i njihovi hitovi jedan za drugim „Sve moje zore“, „Čao Bela“, „Paranoja“, „Misliću na tebe“, „Onu moju“, „Sve me seća na nas“… na zadovoljstvo publike. Tropiko bend je pokazao energiju i obistinila se njihova priča da im je svaka nova svirka kao da su se prvi put videli u životu. Frontmen grupe Aleksandar Cvetković Sale nije krio oduševljenje što se ponovo nalazi u Kladovu i iskoristio priliku da čestita nastupajeće praznike.

Ovim koncertom počela je praznična manifestacija „Kladovo – opština otvorenog srca“, a biće nastavljena humanitarnom akcijom, nastupom kladovskih folkloraša, učenika muzičke škole, plesača i drugih taletovanih učesnika. Na platou su postavljene kućice i štandovi za izlaganje proizvoda u okviru novogodišnjeg bazara.

Organizatori manifestacije su Turistička organizacija opštine Kladovo i Kancelarija za mlade, a pokrovitelj je lokalna samouptava.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakKALENDAR OBRAZOVNO-VASPITNOG RADA
Naredni članakREGIONALNI PLAN UPRAVLJANJA OTPADOM