TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE KLADOVO: ZAHVALNICE LOKALNIM IZLAGAČIMA (VIDEO)

634

Turistička organizacija opštine Kladovo je lokalnim izlagačima i proizvođačima domaćih proizvoda uručila zahvalnice za doprinos razvoju turizma opštine Kladovo, promociju kulturnih vrednosti i učešće u organizovanju turističkih manifestacija.

Zahvalnice su minulog petka u Hotelu “Đerdap” dodeljene za doprinos u promociji kulturnog nasleđa opštine Kladovo, razvoju turizma i doprinosu lokalnoj privredi, a dobilo ih je više od 50 izlagača. Među dobitnicima su se našli proizvođači meda, rakije, vina, ručno izrađenih suvenira, ali i organizatori brojnih manifestacija koji kladovsku turističku ponudu čine sadržajnijom.

Zahvalnice  lokalnim izlagačima i proizvođačima domaćih proizvoda sa teritorije opštine Kladovo uručila je Aleksandra Vasiljević, direktorka Turističke organizacije opštine Kladovo, a dodeli je prisustvovao i Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo koji je istakao da lokalna samouprava i u narednom periodu namerava da lokalnim turističkim privrednicima stvori bolje uslove za rad i obezbedi dodatni prostor za izlaganje njihovih proizvoda.

Prethodni članak„ĐERDAPU“ I „BRODOREMONTU“ PO BOD
Naredni članakBEZ STRUJE ZBOG RADOVA POTROŠAČI U DELU SMEDEREVSKE