U KLADOVU IZBORNA LISTA „ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU“ OSVOJILA 71,87 ODSTO GLASOVA

660

Prema prvim preliminarnim rezultatima na parlamentarnim  izborima u opštini Kladovo najviše glasova osvojila je lista „Aleksandar Vučić- Za našu decu“ jer je dobila podršku 7669 birača ili 71,87  odsto građana koji su glasali na 31 biračkom mestu u gradu i selima naše opštine.

Na osnovu prvih  preliminarnih rezultata na parlamentarnim  izborima u opštini Kladovo glasao je 10 671 birač  ili 48,2 odsto od 21.813 građana upisanih u birački spisak.

Na parlamentarnim izborima nadmetala se  21 stranka, koalicija ili lista kojima je za ulazak u novi saziv Republičkog parlamenta potrebno da pređu cenzus od tri odsto.

Na izborima u Kladovu izborna lista Ivica Dačić SPS-JS Dragan Marković Palma osvojila je 1360 glasova ili 12,74 odsto, dok je ostalih 19 stranaka osvojilo ukupno 15,49 odsto glasova. Prema informacijama koje smo dobili u radnom telu Republičke izborne komisije opštine Kladovo na biračkim mestima nisu uočene nepravilnosti koje su mogle da utiču na tok i krajnji ishod izbornog postupka.

Prethodni članakU KLADOVU DO PODNEVA GLASALO 22 ODSTO BIRAČA
Naredni članakIZBORNA LISTA „ALEKSANDAR VUČIĆ-ZA NAŠU DECU“ POBEDILA NA SVIM BIRAČKIM MESTIMA U OPŠTINI KLADOVO