VATROGASCI IZ KLADOVA GASILI PET POŽARA U JEDNOM DANU

510

U nedelju, 19. februara, na području opštine Kladovo vatrogasci su gasili pet požara na otvorenom prostoru i na objektima.

Ekipa Vatrogasno spasilačkog odeljenja Kladovo zajedno sa vatrogascima iz Bora, Majdanpeka i Negotina (ukupno 15 pripadnika sa šest vozila), u periodu od 12:05-18:35 časova, gasila je požar koji je zahvatio otvoren prostor na površini od 60 ha u ataru Velesnice.

Kladovski vatrogasci u sadejstvu sa kolegama iz Bora i Donjeg Milanovca (ukupno osam pripadnika sa tri vozila), od 14:15-19:45 časova, gasila je požar koji je zahvatio otvoren prostor na površini od 15 ha u ataru Petrovog Sela.

Ekipa VSO Donji Milanovac, u sastavu tri pripadnika sa jednim vozilom, u periodu od 15:55- 16:35 časova, gasila je požar koji je zahvatio otvoren prostor na površini od pet ari u ataru Tekije.

Dva vatrogasca kladovskog Odeljenja sa jednim vozilom, u periodu od 16:39-19:30 časova, gasila su požar koji je zahvatio dimnjak na privatnom domaćinstvu u Kladovu.

Ekipa vatrogasaca, u sastavu tri pripadnika sa jednim vozilom, u periodu od 19:34-20:20 časova, gasila je požar koji je zahvatio otvoren prostor na površini od 30 ari u Miročkoj ulici u Kladovu.

Prethodni članakNOVI POTRESI U KLADOVU OVOG JUTRA NAJDUŽE TRAJALI
Naredni članakBIBLIOTEKA OBELEŽAVA MEĐUNARODNI DAN MATERNJEG JEZIKA