VRTIĆ U KLADOVU OBNOVLJEN SREDSTVIMA LOKALNE SAMOUPRAVE /VIDEO/

644

Predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić i pomoćnik predsednika Slavoljub Maletić posetili su renovirane prostorije vrtića. Sve ono što je u minulom periodu urađeno u ovom objektu predstavila je direktorka Predškolske ustanove „Neven” Jasmina Vlaisavljević .

„Dogradnja i uređenje prostorija nameštajem, uređenje holova novim garderoberima, ormarićima i policama, postavljanje video nadzora, sređivanje dečijeg parka interesantnim rekvizitima, pored ostalih ulaganja, značajno će poboljšati uslove boravka dece u ovoj predškolskoj ustanovi“, kazala je direktorka Vlaisavljević.

„Opština Kladovo u rekonstrukciju vrtića kontinuirano ulaže značajna sredstva, međutim,  kada se ulaže u decu nikada nije dovoljno, te će davanja iz opštinske kase u narednom period biti još veća. Ovo su možda najvažnija ulaganja koje opština ima, jer ulaganja u decu su ulaganja u budućnost naše opštine“, istakao je predsednik Saša Nikolić.

„Zadovoljni smo kada dobijemo novi nameštaj, igračke, didaktička sredstva, koja nam pomažu u radu sa decom. Mališani se obraduju svakoj novini u vrtiću“, rekla je vaspitačica Marijana Paulesković.

Opština je uložila novac u rekonstrukciju oba vrtića u gradu gde je upisano 444 dece, na ovaj način lokalna samouprava nastavlja sa najvažnijim ulaganjima u obrazovno-vaspitne ustanove kako bi Kladovo imalo sve ono što imaju najrazvijenije opštine .

Prethodni članakNEOPHODNO PRIJAVITI RADNI I SKLADIŠNI PROSTOR
Naredni članakSVE O OBIČAJIMA ZA SRPSKU NOVU GODINU