ZAKAZANA 13. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KLADOVO

231

Raovan Arežina, predsednik Skupštine opštine Kladovo zakazao je 13. sednisu Skupštine opštine  za petak, 9. jun, u 11 časova. Za sednicu je predloženo 13 tačaka dnevnog reda.

Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće predlog Odluke o završnom računu budžeta opštine za 2022. godinu, kao i predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu za 2023. godinu. Biće reči o Predlogu izmene kadrovskog plana Opštinske uprave Kladovo. Na dnevnom redu je Predlog operativnog plana odbrane od poplava za vodotokove drugog reda na teritoriji naše opštine, kao i Predlog koncesionog akta za finansiranje, rekonstrukciju i upravljanje kamp naseljem u Brzoj Palanci.

Pred odbornicima će se naći  Odluka o usvajanju regionalnog plana upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Majdanpek, Kladovo, Negotin, Knjaževac i Boljevac. Biće reči o Odluci o određivanju pravaca pružanja državnih puteva prvog i drugog reda kroz naseljena mesta na teritoriji opštine Kladovo, kao i o prestanku funkcionisanju nekategorisanih puteva o Grabovici, Velikoj Vrbici i rešenje o otuđenju zemljišta iz javne svojine iz katastarske opštine Velesnica.

Prenos prava korišćenja na nepokretnostima u svojini opštine Kladovo Turističkoj organizaciji, kao i Odluka o davanju korišćenja nepokretnosti u svojini opštine Kladovo JP „Komunalac“, takođe će biti teme junskog zasedanja lokalnog parlamenta.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakOSNOVCI OBELEŽILI DAN ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE
Naredni članakHUMANITARNI KONCERT ZA VUKAŠINA