POBEDA KLADOVSKIH ZONAŠA

525

Utakmicama 23. kola, proteklog vikenda, nastavljen je prolećni deo šampionata fudbalera Zone Istok. U okviru Borske okružne lige na programu su bile utakmice 22. kola.

Oba kladovska kluba igrala su na svom terenu i ostvarila pobedu. FK “Đerdap” je sa 5:1 savladao OFK Slatinu, a FK Brodoremont je pobedio OFK Knjaz rezultatom 2:1. Posle ovog kola Đerdap je i dalje na prvoj poziciji sa 56 bodova, ali sada ispred Balkanskog koji je na drugoj poziciji sa osvojenih 50 bodova, dok je Bor 1919, od ovog vikenda, na poziciji broj tri sa 48 bodova. U sledećem 24. kolu Đerdap se sastaje sa Knjazom iz Trgovišta, a Brodoremont sa sokobanjskim Ozrenom.

U 22. Kolu Borske okružne lige Mala Vrbica je izgubila od Sloge uz Kobišnice rezultatom 2:0. Ključ iz Podvrške je ubedljivo savladao Polom iz Leskova 5:0. Posle ovog kola Mala Vrbica je 2. na tabeli sa osvojenih 49 bodova, dok je ekipa Ključa sa 22 boda na 12 poziciji. Utakmice narednog 23. kola igraju se sledećeg vikenda Ključ dočekuje Slogu, a Mala Vrbica Nemetale.

Prethodni članakSUTRA POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE
Naredni članak„JORGOVAN FEST“ NA MIROČU