ČETIRI SAJAMSKE MANIFESTACIJE U FEBRUARU

341

Na Beogradskom sajmu će, prema kalendaru objavljenom na sajtu Sajma, tokom februara biti održane četiri važne sajamske manifestacije.

Od 8. do 11. februara bće održan „Fud ekspo Balkan 2023″. Međunarodni sajam prehrambenih proizvoda, tehnologija i opreme za prehrambenu industriju. Na dan zatvaranja ove sajamske priredbe počeće 14. Državni pčelarski sajam koji će trajati dva dana i na kome će posetioci moći da vide kompleksan prodajni, izložbeni, obrazovni, promotivni, privredni i turistički sadržaj. Ovaj sajam koji organizuje Savez pčelarskih organizacija Srbije prilika je da se osim meda i drugih pčelinjih proizvoda, zainteresovani po najpovoljnijim uslovima nabave i kompletnu pčelarsku opremu i repromaterijale.

Od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu održaće se 44. Međunarodni sajam turizma na kome će tradicionalno učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori. Na ovaj sajam dolaze posetioci iz celog regiona kako bi se upoznali sa aktuelnom turističkom ponudom a privlači i veliki broj poslovnih gostiju, pa je poznat i po B2B aktivnostima što potvrđuje i podatak da je lane tokom trajanja Sajma turizma održano više od 300 poslovnih sastanaka.

Istovremeno sa Sajmom turizma biće održan i 18. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme, na kome će u izlagačkom delu posetioci moći da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, suvenire, stručnu literaturu i publikacije. Izlagači će predstaviti najsavremenije proizvode i usluge, ali i trendove u načinu poslovanja, snabdevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Foto Wikipedia

Prethodni članakOTVORENA IZLOŽBA „PAUL CELAN: MEĐU REČIMA“
Naredni članakODIGRANE PRVE KONTROLNE UTAKMICE KLADOVSKIH FUDBALERA