DEJAN PETROVIĆ BIG BEND ODRŽAO KONCERT U KLADOVU

1293

Dejan Petrović Big Bend sa trubačima je u prepoznatljivom stilu, jedinstvenim obradama domaćih, svetskih i regionalnih pesama, zabavio Kladovljane i goste  koji su popunili prostor ispred Doma omladine.

Vrhunski muzičar trube Dejan Petrović, rodom iz okoline Užica, od 2006. godine jedan je od najuspješnijih na tom polju, jer je uspeo da spoji tradicionalnu srpsku muziku sa modernim hitovima i na tome izgradio imidž i uspešnu reputaciju kao specifičan koncept u muzici.

Frontmen Dejan Petrović, sin nekada poznatog srpskog trubača Miće Petrovića, sinoć je u Kladovu napravio presek karijere kroz svoje albume „Orkestar Dejana Petrovića“, „Ruža vetrova“, „Udahni duboko“, „Truba libre“ uz instrumentalne hitove  „Vrtlog“, „Dum Dum“, „Vrteška“, „Trubulencija“, „Zlatiborac“, ali i Užičko i Vlaško kolo i Kolubarac.

Neumorni trubači sa vokalom u veoma uigranoj ekipi priredili su publici i očekivani set inostranih hitova, domaćih i regionalnih rok pesama. Trubači su publiku podsetili i na domaću baštinu pop kulture, muziku iz antologijskih serija i filmova.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakODRŽANA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA
Naredni članakJEDNOČASOVNO ISKLJUČENJE STRUJE