FUDBALERI MALE VRBICE JESENJI PRVACI

307

Na kraju jesenjeg dela prvenstva u Borskoj okružnoj ligi fudbaleri Male Vrbice sa 35 bodova osvojili su prvo mesto na tabeli.

Titula jesenjeg prvaka overena je pobedom 1:0 u opštinskom derbiju nad Ključem. Gol odluke postigao je Dušan Lazić u 85. minutu utakmice. Bila je to deveta uzastopna pobeda ekipe koju sa trenerske klupe predvodi Bane Prvulović. Fudbaleri Male Vrbice zabeležili su 11 pobeda, po dva remija i poraza, uz 44 data i 18 primljenih golova. Reč je o kvalitetno selektiranom sastavu u kome su nosioci igre fudbaleri koji su nastupali u zonskom i srpskoligaškom rangu.

U Maloj Vrbici navode da je uspeh ekipe iz istoimenog Dunavskog naselja rezultat nesebične podrške meštana, njihovih sunarodnika koji žive i rade u inostranstvu, kao i lokalne samouprave. Dobre igre u ovoj godini krunisane su i osvajanjem Kupa Opštinskog fudbalskog saveza Kladovo.Osvajanjem prvog mesta na kraju jesenjeg dela prvenstva u Borskom okrugu Mala Vrbica ponovila je uspeh iz 2008. godine.

Drugi predstavnik iz opštine Kladovo Ključ iz Podvrške koji sa 5 bodova zauzima poslednje 16. mesto na tabeli klubova Borske okružne lige u nedelju trećeg decembra od 13 sati odigraće odloženu utakmicu 14. kola sa ekipom Nemetali u Donjoj Beloj Reci.

Prethodni članakNSZ ORGANIZUJE VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA
Naredni članakPRODUŽEN ROK PLAĆANJA RAČUNA ZA STRUJU