NSZ ORGANIZUJE VIRTUELNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

284

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija na web platformi je jednostavna, a nakon iste – svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti).

Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove itd.

Nakon prvog sajma koji je uspešno organizovan u maju 2021, NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se na taj način dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla, ali i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština. Pored toga, digitalizacija NSZ u skladu je sa strateškim dokumentima u oblasti zapošljavanja

Sajam se održava u četvrtak, 30. novembra, od 10.00 do 16.00 časova, a zainteresovan mogu da se prijave klikom na link.

Sajam se organizuje uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ.

Prethodni članakPROSEČNA SEPTEMBARSKA PLATA U OPŠTINI KLADOVO 74.605 DINARA
Naredni članakFUDBALERI MALE VRBICE JESENJI PRVACI