GLASAJTE ZA „PRIJATELJA PORODICE 2023“

295

Glasanje za „Prijatelja porodice 2023“, kompanije koje su u okviru svoje delatnosti na najbolji način uskladile poslovne i porodične obaveze zaposlenih, otvoreno je do utorka 15. avgusta. Svi zainteresovani mogu glasati putem sajta https://prijateljporodice.rs/g…

Za prestižno priznanje „Prijatelj porodice 2023“ konkurisale su 24 kompanije u tri kategorije – mala i srednja preduzeća, velika preduzeća i javna preduzeća, čiji je većinski vlasnik država. Za mala, srednja i velika preduzeća glasači mogu dati po jedan glas, za najviše tri kompanije, dok u kategoriji javnih preduzeća mogu glasati za jednu firmu.

Projekat „Prijatelj porodice“ realizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju sa ciljem podizanja svesti o značaju povezivanja rada i roditeljstva, i kreiranja radne atmosfere u kojoj će zaposleni imati mogućnost da daju svoj maksimum održavajući balans između posla i porodice.

Kvalitetno usklađivanje poslovnog i porodičnog života i isticanje primera dobre prakse, jača odnose u porodici, daje podršku mladim ljudima da se ostvare u ulozi roditelja, ali i unapređuje poslovanje, društvenu odgovornost i standarde privređivanja. O izboru najboljih primera „Prijatelja porodice 2023″, odlučuje stručni žiri, javnost, kao i zaposleni u kompanijama. Ceremonija proglašenja pobednika i dodele priznanja „Prijatelj  porodice 2023“ biće organizovana tokom jeseni.

Foto Privredna komora Srbije

Prethodni članakROK ZA PLAĆANJE POREZA NA IMOVINU DO 14. AVGUSTA
Naredni članakSRBIJA DEO PROGRAMA „DIGITALNA EVROPA“