GRADI SE NOVI STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT U KLADOVU

2052

U Kladovu, na obali dva jezera i na korak od centra grada, u toku je izgradnja stambenog i poslovnog prostora. U ponudi su 58 stanova i četiri poslovna prostora. Kupcima se pruža mogućnost da izaberu neki od 10 tipova stanova od jednosobnih do trosobnih po različitoj kvadraturi. U okviru objekta gradiće se spa centar i parking za stanare. Objekat će biti opremljen video nadzorom, a biće urađena i najsavremenija tehnologija individualnog podnog grejanja.

„Stanovi se grade po meri savremenog načina života, prateći tri osnovna principa: kvalitet, komfor i bezbednost. Mnogobrojni uspešni projekti u proteklih 30 godina na teritoriji Francuske, su garancija uspeha projekta poslovnog stambenog objekta od 6.000 m2 koji smo započeli u Kladovu i svakog narednog projekta u Srbiji“, poručuju investitori iz Građevinskog preduzeća „POPAC IMMO“.

Oni pojašnjavaju da osim vrhunske gradnje poslovno stambenog kompleksa ova zgrada ima pogodnosti zbog blizine centra grada i važnih ustanova. Kod samog objekta nalazi se sportska hala, a planirana je izgradnja kompleksa bazena. U neposrednoj blizini od svega dva-tri minuta hoda nalaze se i kladovski park za decu. Ovo je idealna lokacija i za porodični život i za iznajmljivanje  stana.

Prethodni članakNOVEMBARSKA MARŠUTA BIBLIOBUSA
Naredni članakDAN TOLERANCIJE