KLADOVO NA SAJMU TURIZMA U BERLINU

884

Turistička organizacija Kladova učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma ITB u Berlinu od 7. do 9. marta, jednom od najznačajnijih poslovnih sajmova ove vrste na svetu, na kom će pod okriljem Nacionalne turističke organizacije Srbije predstaviti ukupnu turističku ponudu naše opštine.

Sajam ITB predstavlja najnovije i buduće trendove u oblasti turizma, mesto je susreta najvažnijih međunarodnih organizacija, institucija i predstavnika turističke industrije iz celog sveta, kao i platforma za umrežavanje na globalnom planu. Za ovu sajamsku manifestaciju se kaže „da je to mesto gde se oblikuje budućnost putovanja“.

Na štandu Serbia-tourism, a u saradnji sa predsavnicima koji promovišu Srebrno jezero, Golubac, Majdanpek i EU za turizam turistička ponuda Donjeg Podunavlja predstavljena je medjunarodnom tržištu i naša opština.

Tokom tri dana sajma, biće predstavljen turistički potencijal Kladova i mogućnosti za putovanja i poslovni turizam, kao i kulturna i istorijska raznolikost, bogata gastronomska ponuda, turistički programi i ponuda za aktivni odmor.

„Turistička organizacija prezentovaće kulturno-istorijske spomenike od izuzetnog značaja, prirodne lepote, potencijale u oblasti lova i ribolova i kulinarstvo ovog kraja. Možete nas posetiti od 7 do 9. marta na najvećoj Međunarodnoj turističkoj berzi u Berlinu”, poručuju iz TOO Kladovo.

Prethodni članakOSMOMARTOVSKI BAZAR U KLADOVU
Naredni članakMAJDANPEČANIN UHAPŠEN ZBOG MARIHUANE