KLADOVSKI PREDŠKOLCI NAJBOLJI U POZNAVANJU PAŽLJIVKOVIH PRAVILA /VIDEO/

664

Na regionalnom takmičenju „Pažljivkova smotra 2023“ u Požarevcu ekipa Predškolske ustanove „Neven“ iz Kladova zauzela je prvo mesto i time ostvarila plasman na republičko takmičenje. 

Na regionalnom nadmetanju u konkurenciji ekipa iz Požarevca, Petrovca na Mlavi, Golupca, Svilajnca mališani Predškolske ustanove „Neven“ pokazali su odlično znanje i timski rad, kazala je njihova vaspitačica Olivera Pajić.

„Pažljivkova smotra“ organizuje se sa ciljem da deca na zanimljiv i interaktivan način obnove svoja dosadašnja znanja o bezbednom učešću u saobraćaju, ali i da nauče neka nova pravila o tome. Dorotea, Aleksandra, Nemanja i Mihajlo odrično su savladali saobraćajne propise i vratili se kao pobednici.

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Kladovo učestvovalo je u organizaciji i pripremi dece za odlazak na takmičenje. Smotra se sastoji iz četiri faze, školsko takmičenje opštinsko, regionalno i republičko takmičenje, objašnjava Danijela Bojanić, koordinator Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Kladovo.

Deca su kroz igru i druženje sa svojom vaspitačicom, prošli testiranje na svim nivoima A,  Slađana Šterling, vršilac dužnosti direktora kladovske Predškolske ustanove veruje u odlične rezultate i na državnom prvenstvu. Ove mališane kao i njihove vršnjake očekuju i druge aktivnosti u narednom periodu.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakODRŽAN PROLEĆNI VAŠAR U KLADOVU /VIDEO/
Naredni članakNA BRAINFINITY TAKMIČENJU KLADOVSKI ĐACI PLASIRALI SE U FINALE