KOMEDIJA „PRIČA SE PO GRADU“ VEČERAS PRED KLADOVSKOM PUBLIKOM

313

Pozorišna predstava „Priča se po gradu“, koju potpisuje Staša Koprivica u utorak, 21. februara od 19 časova biće izvedena na sceni velike sale Centra za kulturu Kladovo.

Šarmantni glumački kvartet u sastavu: Sena Đorović, Olga Odanović, Dubravka Mijatović i Anastasia Mandić sa mnogo uspeha igra ovu intgrigantu predstavu koja je za kratko vreme postala hit u zemlji i regionu i izaziva veliko interesovanje gde god igra. Komedija govori o tome kako jedan zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke.

Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža, koji se širi gradom. Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava, a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR iz Beograda.

Cena ulaznice je 700 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Doma kulture sat vremena pred početak predstave.

Prethodni članakVODOSNABDEVANJE DANAS
Naredni članakNSZ RASPISALA JAVNE POZIVE I KONKURSE