MARIJIN VELIKI USPEH IZ FRANCUSKOG JEZIKA /VIDEO/

828

Marija Popović, učenica osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić” u Kladovu, učestvovala je na brojnim takmičenjima, ali najbolji rezultat je pokazala ove školske godine na Republičkom takmičenju iz francuskog jezika osvajanjem četvrtog mesta. 

Nastavnik francuskog jezika i književnosti Marko Grujičić za Mariju ima samo reči hvale i ističe da se pre ili kasnije rad i trud isplate. Zaista nema lepšeg osećaja kada svojim radom ostvarite ono što dugo želite, saglasni su učenica Marija i njen mentor Marko. Marija ima poruku za svoje vršnjake, ali i za mlađe učenike da oprobaju sebe u mnogim aktivnostima i da se to ne mora odnositi samo na školu i takmičenja. Nastavnik Marko ističe da motivaciju treba pronalazim u sebi, a onda i u svojoj okolini. Neophodno ja da se đaci trude da konstantno poboljšavaju svoja znanja i iskustva, a u tome uspevaju  zahvaljujući permanentnom  učenju.

Kao nastavnik sa ostvarenim odličnim rezultatima u oblasti obrazovanja Marko Grujičić je ovogodišnji dobitnik najvišeg priznanja opštine Kladovo. Godišnja nagrada za radno angažovanje u oblasti prosvete uručena mu je na Dan opštine.

Prethodni članak„JORGOVAN FEST“ NA MIROČU
Naredni članakNASTAVLJAJU SE RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI