NA KLADOVSKOM „BORDER ROCK“ FESTIVALU „DIVLJE JAGODE“ I „YU GRUPA“

806

Ovogodišnji 7. „Border Rock“ festival održava se 28. i 29. jula na poligonu ispred ulaza u tvrđavu Fetislam, gde će se publici, kao i ranijih godina, predstaviti grupe iz zemlje i inostranstva.

Festival će u petak započeti koncertom grupe grupe „Atelier Rock“ iz Turn Severina, u 20 časova, a u nastavku večeri nastupiće „UnitedRiver“, srpsko-rumunski bend, „Starv“ iz Temišvara, „Straight Mickey And The Boyz“ iz Beograda i „Divlje jagode“. Tribina sa književnicima rokerima, Miljanom Ristićem, Darkom Micićem i Katarinom Fiamengo Alispahić, biće održana u petak od 17 časova, takođe, na ulazu u tvrđavu Fetislam.

U subotu, od 20:30 časova, nastupiće „Rulja Inc.“ iz Lazarevca, „Grottesco“ iz Atine, „Sick Ter“ iz Negotina i „Yu grupa“ iz Beograda. Izložba dvotočkaša biće u 15 časova, na parkingu kod moto kluba „Motorcycling Friends Kladovo“, na kojoj će pored domaćih učestvovati i motoristi iz pet zemalja sa više od 50 motora.

Festival organizuje Udruženje građana „Metronom“, uz pokroviteljstvo opštine Kladovo, brojne sponzore i prijatelje kao što su Turistička organizacija opštine Kladovo, Ministarstvo kulture Republike Srbije, GIZ, „Šipiard“, Hotel „Đerdap“, Kladovo net i mnogi drudi.

Kompleti ulaznica biće u pretprodaji do petka po ceni od 800 dinara. Do tada karte se mogu rezervisati pozivom ili porukom putem telefona 064-27-83-655. Od petka, karte će moći da se kupe samo na ulazu, po ceni od 500 dinara za pojedinačnu kartu i komplet ulaznica u iznosu od 1.000 dinara, navode organizatori muzičkog festivala.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad Kladovo, kompletan prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen u humanitarne svrhe za najugroženiju decu na teritoriji naše opštine.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakSTARTUJE 21. SPUST DUNAVOM OD TEKIJE DO KUSJAKA
Naredni članakKLADOVU 1,5 MILIONA EVRA ZA INFRASTUKTIRNE PROJEKTE