ODRŽANA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE KLADOVO

538

Na sednici Opštinskog veća, kojom je predsedavao Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo, prihvaćen je predlog Rešenja o postavljenju opštinskog pravobranioca i predlog Odluke o dodeli nagrada i poklona učesnicima manifestacije „Zlatna bućka Đerdapa“.

Na poslednjoj sednici većnici su usvojili predlog Rešenja o postavljenju pravobranioca opštine Kladovo, Milene Bratić Janković, diplomiranog pravnika, na period od pet godina, počev od 14. avgusta ove godine.

Članovi Opštinskog veća prihvatili su i predlog Odluke o dodeli nagrada i poklona učesnicima manifestacije „Zlatna bućka Đerdapa“. Ovom Odlukom određuje se novčani iznos koji će se dodeliti učesnicima takmičenja u lovu soma na bućku za osvojeno prvo mesto 120 hiljada dinara, drugo 80 i za osvojeno treće mesto 50 hiljada dinara. Učesnicima takmičenja u pecanju na plovak uručiće se i pokloni.

Devojčice i dečaci za osvojeno prvo mesto dobiće nagradu od po 10 hiljada dinara, drugoplasirani po sedam i trećeplasirani dobiće poklon u iznosu od po pet hiljada dinara. Sredstva za finansiranje nagrada i poklona obezbeđena su iz budžeta opštine Kladovo.

Foto Opština Kladovo

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakU OPŠTINI KLADOVO TOKOM JULA VATROGASCI GASILI 11 POŽARA
Naredni članakIN MEMORIAM