OPŠTINA KLADOVO RASPISALA KONKURS ZA TRADICIONALNE NAGRADE

646

Povodom Dana opštine Kladovo, 26. aprila, komisija za dodelu nagrada i javnih priznanja pozvala je građane, pravna lica, organe uprave, političke i nevladine organizacije da dostave predloge za dodelu Povelje zahvalnosti, Nagrade za životno delo, godišnjih nagrada i Povelje počasni građanin.

Povelja zahvalnosti dodeljuje se za plodotvornu saradnju i izuzetan doprinos u afirmaciji opštine Kladovo, kao i za pruženu pomoć Opštini ili građanima.

Nagradu za životno delo mogu dobiti pojedinci, bez obzira na prebivalište i državljanstvo, čija dostignuća u kontinuitetu oplemenjuju ljudsko društvo.

Godišnje nagrade, do četiri najviše, dodeljuju se pojedincima i kolektivima za postignute rezultate u učenju, sportu, kulturi, nauci, umetnosti, ali i za humanitarne aktivnosti.

Povelja počasni građanin dodeljuje se onima koji su delima doprineli saradnji, prijateljskim, privrednim, kulturnim i drugim odnosima između opštine Kladovo i drugih opština, gradova i država.

Predloge u pisanoj formi treba dostaviti Komisiji za dodelu nagrada i javnih priznanja Skupštine opštine Kladovo (Kralja Aleksandra 35) do 5. aprila.

Prethodni članakZA VIKEND POLICAJACI U AKCIJI POJAČANE KONTROLE
Naredni članak„TEKIJANKA“ OTVARA DISTRIBUTIVNI CENTAR U ZAJEČARU /VIDEO/