OPŠTINI KLADOVO DONIRANE KNJIGE „NIŠKOG KULTURNOG CENTRA“

525

„Niški kulturni centar“ donirao je knjige iz svog izdavaštva Opštini Kladovo. Uručena su najrazlačitija izdanja, od beletristiike do kapitalnih dela.

Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo, zahvalio je na štampanim darovima Nikoli Milovanoviću, uredniku likovnog programa, koji je u ime ove ustanove uručio poklon knjige. Reč je o naslovima različitih autora i žanrova od stripa, dečje, flmske do filozofske, istorijske literature.

„Sa ovakvim akcijama darivanja knjiga nastaviće se i u narednom periodu, kada će knjige biti poklanjane i osnovnim i srednjim školama, fakultetima, kao i bibliotekama. Reč je isključivo o izdanjima NKC-a iz svih oblasti po kojima je Izdavaštvo naše ustanove godinama prepoznatljivo – od raznovrsne beletristike, časopisa, filmske literature i stripova, do kapitalnih izdanja“, kazao je Nikola Milovanović.

Poklon knjige „Niškog kulturnog centra“ upotpuniće knjižni fond kladovske Biblioteke „Centar za kulturu“ na radost svih ljubitelja pisane reči.

„Ova donacija biće svakako od koristi svim građanima Kladova, a pre svega učenicima koji redovno posećuju biblioteku. Nadam se da će članovi biblioteke znati da prepoznaju koliko je važno da koriste njen fond i da na pravi način, uz pomoć knjige oplemene svoje znanje“, rekao je Saša Nikolić.

Foto Opština Kladovo

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakKVALITET VODE SA ČESMI I IZVORA U OPŠTINI KLADOVO
Naredni članakKLADOVO ZA ŠEST MESECI BOGATIJE ZA 49 MALIŠANA