POČELE PRIPREME FUDBALERA BRODOREMONTA ZA NASTAVAK PRVENSTVA

1332

Posle dvomesečne pauze sa pripremama za nastavak prvenstva u Zoni „Istok“, poslednjeg januarskog dana, startovali su fudbaleri kladovskog Brodoremonta. Ovo je godina jubileja, Brodoremont proslavlja pola veka postojanja, što je motriv više za uspešan završetak sezone.

Prozivku igrača obavio je trener Dušan Lazić u prisustvu stručnog štaba. Iza ekipe sa Dunava je turbolentna jesenja sezona, koju su sa osvojenih 16 bodova okončali na 13. mestu. Ekipa je zabeležila pet pobeda, jednu utakmicu je odigrala nerešeno, a devet puta je poražena.

„Na proleće fudbaleri Brodoremonta moraće da ulože mnogo više truda, znanja, umeća i da osvoje mnogo više bodova, kako bi sačuvali zonaški status. Pored standardnih igrača, u prolećnom delu šampionata, biće i nekoliko novajlija. Za sada je kao pojačanje u klub došao Nikola Dragišić iz Egete iz Brze Palanke“, najavio je Dejan Pajkić, predsednik kluba.

Kompletne pripreme Kladovljani će odraditi na svom terenu. Takođe, odigraće i kontrolne utakmice, prva je u nedelju, 5. februara sa Hajduk Veljkom, a posetu će Negotincima uzvratiti u subotu, 18. februara.

Početak sezone zakazan je za 11. mart, a u prvom kolu prolećnog dela prvensta fudbaleri Brodoremonta igraće gradski derbi sa timom Đerdapa.

Prethodni članakOTVOREN KONKURS ZA REZERVNE OFICIRE U AVIJACIJI
Naredni članakRASPISANI KONKURSI IZ OBLASTI SAVREMENOG STVARALAŠTVA