POZORIŠNA PREDSTAVA „POMAHNITALI“

379

Za pozorišnu publiku Kladova u petak, 4. novembra 2022. od 19.00 časova odigraće se predstava „Pomahnitali“. U ovoj komediji, koja je odigrana više od 60 puta, igraju naši poznati glumci Tatjana Kecman i Miloš Đorđević, a predstava je njihov autorski projekat.
Predstava je posvećena zavisnicima Facebooka, Instagrama… kao i drugim žrtvama selfi-kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti. Ova komedija se bavi ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj i sumanutoj trci, koja za cilj ima uspeh (ma šta to značilo!) potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih, trivijalnih problema koji im remete „savršenu“ formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe, gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno! Na Festivalu duodrame u Topoli Tanja Kecman je za ulogu u ovoj predstavi dobila nagradu za najbolju žensku ulogu.
Ulaznice u pretprodaji se mogu kuptiti svakog radnog dana na blagajni Doma omladine u Kladovu od 7do 15 časova ili sat vremena pred početak predstave na blagajni Doma kulture. Cena ulaznice je 500 dinara.

Prethodni članakGOSTOVANJE PISCA UROŠA PETROVIĆA U KLADOVU
Naredni članakJESENJI VAŠAR U KLADOVU