PREDŠKOLCI SE PRIREDBOM OPROSTILI OD VASPITAČICA

966

Vaspitna grupa pred polazak u školu PU „Neven“ iz Kladova oprostila su se igrom i pesmom od prve školice i svojih vaspitačica.

Završna priredba izvedena je u dvorani Biblioteke „Centar za kulturu“ u kojoj su učestvovali svi predškolci ove kladovske vaspitno obrazovne ustanove. Završna priredba predškolaca događaj je koji već godinama unazad izazove veliku pažnju i simpatije domaće publike. Tako je bilo i ovog 7. maja. Velika sala Centra za kulturu bila je prepuna.

Talentovani mališani potrudili su se da i ovog puta izvedu zanimljiv i raznovrstan pro​gram, na čijem se repertoaru našlo mnoštvo folklornih tačaka, urađenih u različitim muzičkim aranžmanima i izvedenim u živopisnim narodnim nošnjama. Oni su svojim koreografijama pokazali da su pravi mali čuvari tradicije ne samo ovog kraja već čitave Srbije. Igrom su nas vodili od severa do juga Srbije.

U okviru ovogodišnje tradicionalne manifestacije, kao i svake godine, uručeni su pokloni svim predškolcima, a oni su za uzvrat darivali svoje vaspitačice.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Prethodni članakU NEDELJU POSLEDNJA UTAKMICA ĐERDAPA U ZONI ISTOK
Naredni članakODRŽANA 13. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KLADOVO /VIDEO/