U NEDELJU POSLEDNJA UTAKMICA ĐERDAPA U ZONI ISTOK

518

Fudbalski klub „Đerdap“ iz Kladova od jeseni ulazi u viši rang takmičenja, a poslednju utakmici u Zoni Istok odigraće pred domaćom publikom u nedelju, 11. juna. Utakmica je i humanitarnog karaktera.

„Poštovani ljubitelji fudbala, pozivamo vas da se u nedelju 11.06.2023. godine okupimo u što većem broju i pružimo podršku našim momcima u poslednjem kolu FS RIS – Zona „Istok“ protiv FK „Lužnica“ iz Babušnice. Gledajući pozicije na tabeli ekipa, utakmica nema prevelikog takmičarskog značaja, ali je višestruko važna za naš klub“, poručuju iz ovog kluba.

Fudbalerima ovog kladovskog kluba biće uručen pobednički pehar za sve dosadašnje postignute rezultate.

„Na drugom mestu po važnosti je činjenica da će pred početak utakmice kapitenu naše ekipe biti uručen pehar šampiona takmičenja za sezonu 2022/2023. Pehar koji će predstavljati nagradu za sve ono što su momci u plavim dresovima ove sezone uradili, sa čim su se borili i izborili i zbog čega će na kraju i slaviti“.

Fudbalska utamica je humanitarnog karaktera, a sav prihod namenjen je za lečenje malog Vukašina.

„Ono što je daleko bitnije i važnije, to je činjenica da će utakmica imati i humanitarni karakter, da će na stadionu biti postavljene kutije u kojima će se prikupljati novčana pomoć za potrebne tretmane našem malom sugrađaninu Vukašinu Dimitrijeviću, kome su neophodna sredstva kako bi nastavio sa lečenjem u Turskoj. Ovo je idealna prilika da spojimo lepo i korisno, da provedemo jedno lepo nedeljno popodne dajući podršku onima koji su to svojim trudom, radom i zalaganjem zaslužili, a da pri tome pomognemo onome kome je pomoć u ovom momentu najpotrebnija – Vukašinu! Zbog toga, nema izgovora Nedelja 11. jun u 17 časova, tvrđava „Fetislam“! Svi zajedno i svi za jedno!“, objavili su iz FK „Đerdap“.

Prethodni članakGORIVO OD DANAS SKUPLJE
Naredni članakPREDŠKOLCI SE PRIREDBOM OPROSTILI OD VASPITAČICA