PROGLAŠENA LISTA „ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ-KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU“

272

Republička izborna komisija proglasila je i desetu izbornu listu „Zajedno za budućnost i razvoj – koalicija za mir i toleranciju“, za parlamentarne izbore koji će se održati 17. decembra.

Koaliciju ove izborne liste čine Bošnjačka građanska stranka, Stranka Crnogoraca, Vlaška narodna stranka, Građanski savez Mađara, Demokratska zajednica Hrvata i Građanska stranka Grka Srbije. Od 60 kandidata za narodne poslanike na listi je i petoro iz Bora i Boljevca, dr Predrag Balašević, predsednik Vlaške narodne stranke iz Bora je na broju tri. Ispred ove stranke kandidati za narodne poslanike su i Boranke Dragana Živković Obradović, diplomirani inženjer rudarstva koja se našla na 19. mestu, Jasna Tomić, diplomirani ekonomista koja je na 25. poziciji  i Boljevčani Siniša Saraković, radnik koji zauzima 36. mesto i Sanela Muskalović, mašinski tehničar, na 40. mestu na izbornoj listi „Zajedno za budućnost i razvoj – koalicija za mir i toleranciju“.

Ovoj izbornoj listi je, inače, potvrđen položaj liste nacionalne manjine na predstojećim izborima, nakon što je utvrđeno da sve stranke koje čine tu koaliciju imaju položaj stranaka nacionalnih manjina.

Prethodni članakPOČELA ISPLATA NAKNADE NEZAPOSLENIMA
Naredni članakOPŠTINA KLADOVO POTPISALA TRI UGOVORA SA KOMESARIJATOM ZA IZBEGLICE