PRVACIMA U OPŠTINI KLADOVO BESPLATNI UDŽBENICI OD LOKALNE SAMOUPRAVE

693

Svi đaci prvaci u opštini Kladovo u novoj školskoj godini, od septembra, dobiće besplatne udžbenike od lokalne samouprave.

Opština Kladovo i ove godine nastavlja sa odgovornim merama u cilju podrške roditeljima i deci. U skladu sa navedenim, ovog septembra svi kladovski đaci prvaci dobiće besplatne udžbenike, i time u značajnoj meri rasteretiti kućne budžete namenjene pripremi i opremanju za školsku godinu.

„Dodelom besplatnih udžbenika svim našim đacima prvacima, opština Kladovo nastavlja da prati mere koje predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije sprovode na nacionalnom nivou u pogledu podrške roditeljima i deci. Izuzetno mi je zadovoljstvo što ove godine dodeljujemo besplatne komplete knjiga za 124 učenika, odnosno za čitavo jedno odeljenje više nego protekle godine. Veći broj dece u Kladovu je nešto što sve nas raduje. Lokalna samouprava nastavlja da brine o najmlađima u Kladovu. Uz iskrene čestitke roditeljima i najlepše želje našim prvacima, mogu ispred opštine Kladovo da obećam da ćemo i u narednom periodu nastaviti sa aktivnim i podsticajnim merama podrške roditeljima i deci“, istakao je Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo.

Prethodni članakOLAKŠANA DODELA SUBVENCIJA MAJKAMA ZA KUPOVINU NEKRETNINE
Naredni članakODRŽAN 15. FESTIVAL MEDA I VINA U KLADOVU /VIDEO/