PU BOR: HAPŠENJA ZBOG PRETNJI I NASILNIČKOG PONAŠANJA

995

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V.B. (39) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

On se sumnjiči da je putem mobilnog telefona upućivao pretnje svom bivšem poslodavcu i jednom kolegi, kao i da je u svom stanu pretio pištoljem dvadesetosmogodišnjem kolegi koji je iskoristio nepažnju osumnjičenog i pobegao. Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je pronašla jednu repliku pištolja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Policajci u Boru uhapsili su L.S. (18) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

On se sumnjiči da je 26. avgusta, uveče, u dvorištu jedne škole u okolini Bora, sedamnaestogodišnjaku zadao više udaraca po licu i glavi nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Foto Pixabay.com

Prethodni članakVELIKOGOSPOJINSKI VAŠAR U KLADOVU /VIDEO/
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI