RARIS: OTVOREN POZIV ZA PRIJAVU LOKACIJA I PROJEKATA U TURIZMU

329

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS), objavila je Javni poziv za vlasnike privatnih lokacija i projekata za investicije u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“.

Portal u svojoj bazi  već ima više od 60 investicionih lokacija i 27 lokacija za investicije u turizmu. U poslednjih godinu dana je šest lokacija iz ove baze prodato.

Poziv se odnosi na sve vlasnike investicionih lokacija u turizmu koji imaju: turistički objekat koji žele da prodaju ili izdaju u zakup, parcelu pogodnu za izgradnju turističkih objekata, projekat za investiciju u turizmu, objekat koji se može prenameniti za turizam, žele da prodaju, izdaju ili traže partnera. Svi koji prijave svoje investicione lokacije i projekte u turizmu, biće u prilici da ih ponude potencijalnim investitorima.

Predstavljanje u bazi investicionih lokacija na tri jezika – engleskom, nemačkom i srpskom je besplatno. RARIS nudi pomoć da se lokacije prodaju, izdaju ili da se pronađu partneri. Promocija investicionih lokacija je na sajtu „Invest East Serbia“, ali i na investicionim  konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama. Naredna promocija se planira početkom 2023. godine u Novom Sadu.

Detaljno uputstvo za prijavu investicionih lokacija nalazi se na adresi: https://www.investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-turizam 

Prethodni članakOSOBE SA INVALIDITETOM ELEKTRONSKI PODNOSE ZAHTEV ZA PARKING
Naredni članakKO IMA STATUS UGROŽENOG KUPCA?