RIK POTVRDIO IZORNU LISTU „SRBIJA PROTIV NASILJA“

347

Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu „Srbija protiv nasilja“, čiji su nosioci Miroslav Aleksić i Marinika Tepić.

Listu čine predstavnici Stranke slobode i pravde, Narodnog pokreta Srbije, Zeleno-levog fronta, Ekološkog ustanaka, Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana, Srbija Centar, Zajedno, Pokret za preokret, Novo lice Srbije i sidikat Sloga. Listu je podržalo 17.680 građana.

 

Iz Borskog i Zaječarskog okruga na listi je sedmoro kandidata koji su raspoređeni od 53. do 241. mesta. Dragana Rašić (DS) diplomirana sociološkinja iz Zaječara je 53. na listi; Irena Živković (SSP) aktivista za prava osoba sa invaliditetom iz Bora je na 58. mestu; Dragan Marković (NPS) diplomirani inženjer metalurgije iz Bora nalazi se na poziciji 78; Goran Stojanović (SRCE) univerzitetski profesor iz Bora je na 125. mestu; Nebojša Ristić (DS) novinar iz Sokobanje nalazi se na mestu broj 153; Goran Kalčević (NPS)  advokat iz Zaječara je na 159. poziciji, Vlastimir Bađević (SRCE) specijalista socijalne medicine Zaječara je na 241. mestu liste „Srbija protiv nasilja“.

 

Prethodni članakTURISTIČKE AGENCIJE I MEDIJI IZ RUMUNIJE POSETILI KLADOVO
Naredni članakZAHVALNICA TELEVIZIJI KLADOVO OD MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA