SEDNICA PARLAMENTA PRIVREDNIH KOMORA BOR I ZAJEČAR /VIDEO/

283

Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga održala je u Zaječaru osmu sednicu parlamenta privrednika dva upravna okruga.

U prvom, radnom delu sastanka bilo je reči o zakonodavnim inicijativama privrede koje su pokrenute u ovoj godini, a neke od njih su i realizovane. Govorilo se i o tome šta je urađeno do sada, koji su planovi za 2024. godinu, kao i o načinima rešavanja problema sa kojima se privrednici susreću u svom radu.

U drugom, svečanom delu sednice dodeljene su nagrade najuspešnijim privrednicima dva okruga. Regionalna privredna komora Zaječar dodelila je nagrade za poseban doprinos razvoju privrede regiona i to iz oblasti poljoprivrede „Timomedu“ iz  Knjaževca, za poseban doprinos razvoju privrede regiona iz oblasti industrije, nagradu je dobilo preduzeće ATB „FOD“ Bor, nagrada za poseban doprinos razvoju privrede regiona iz oblasti usluga dodeljena je preduzeću „Trebič – Sunce“ iz Sokobanje. Priznanje za regionalnog lidera uručena je Zoranu Spajiću i preduzeću „Spajić“ iz Negotina. Jubilarne nagrade za 30 godina rada dobili su „Amigo“ Boljevac i „TKM“,  a za 20 godina uspešnoj poslovanja nagrada je uručena našoj medijskoj kući, Televiziji Kladovo, priznanja su dobili još i „Nota“ Knjaževac, „Ogrev“ Zaječar, „Fortuna“ Bor, „Jevtović“ Bor i „Pometon“ Bor.

Prethodni članakOPŠTINA KLADOVO POTPISALA TRI UGOVORA SA KOMESARIJATOM ZA IZBEGLICE
Naredni članakRADOVI NA REDOVNOM ODRŽAVANJU DALEKOVODA