SJAJNI KARATISTI KLADOVA OSVOJILI DEVET MEDALJA

1125

Takmičari Karate kluba „Đerdap“ na kupu u Beogradu osvojili su devet medalja, po jednu zlatnu i srebrnu i šest bronzanih.

U subotu 18. februara je u Beogradu održan 14. MB mawashi kup i 12. MB internacionalni kup veterana, turnir A serije u karateu u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u organizaciji MB Sport kluba, a suorganizator je bio Beogradski karate savez.

Iz kladovskog Karate kluba „Đerdap“ nastupilo je 14 takmičara koji su osvojili devet medalja: po  jednu zlatnu i srebrnu i šest bronzanih. Prvo mesto i zlatnu medalju osvojila je Nikolina Modrić, drugo mersto zauzela je Sara Matejević, dok su trećeplasirani Lena Janković, Lana Katić, Milica Miletić, Miloš Radović, Milan Stepanović, Aleksa Aksić i Aleksa Predić. Sledeće takmičenje održava se u Čajetini i biće to kvalifikacije za prvenstvo Srbije, kazao je predsednik kluba Dragan Slatinašević. Treneri kadata Karate kluba „Đerdap“ su Ivana Modrić i Borko Tufajević.

U katama i borbama učestvovalo je vise od 600 takmičara iz 68 klubova iz 10 zemalja Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Turske i Srbije.

Prethodni članakNOVE KOMPANIJE ZAINTERESOVANE ZA DUALNO OBRAZOVANJE
Naredni članakJEDNOČASOVNA ISKLJUČENJA STRUJE U KOSTOLU I VELIKOJ VRBICI