TRAGEDIJE NA DUNAVU

714
Danas je u Kladovu, oko 18 časova došlo do nesreće na reci Dunav u kojoj je muškarac izgubio život. Prema, za sada nezvaničnim informacijama, stariji muškarac se prilikom kupanja utopio na gradskoj plaži.
Nakon što je policija primila poziv, odmah su obavestili kladovsku hitnu pomoć. Dežurna ekipa Zdravstvenog centra odmah je izašla na plažu, ali na žalost mogla je samo da konstatuje smrt koja je nastala sumnja se od srčanog udara. Pretpostavlja se da je telo muškarca u vodi bio duže od 30 minuta. Pored lekara hitne pomoći, na mestu tragedije bio je i lekar mrtvozornik. Policija je obavila uviđaj, a dalja istraga će pokazati sve okolnosti kako je do ove tragedije došlo.

Prema našim informacijama beživotno telo, koje se nalazilo blizu postavljenih bova, iz vode je izvukao član Ronilačkog sportskog kluba „Đerdap“ Stevan Đorđević. Nesrećni čovek koji je danas stradao u Dunavu je iz Smederevske Palanke, a radio je kao sezonski radnik u jednom od kladovskih preduzeća. Kako nezvanično saznajemo, spasiocima je prijavljen nestanak muškarca, a oni su naredili svim kupačima da izađu iz vode i u pomoć pozvali ronilački tim.

Tragom ove informacije saznajemo da se juče u selu Vajuga utopio muškarac star 65 godina iz Niša koji je bio na pecanju. Kako saznajemo muškarac je na pecanje došao sa prijateljima. On je u prepodnevnim satima ušao u Dunav da se rashladi, ali se nije pojavio. Ubzo je na lice mesta došla policija sa roniocem i njegovo beživotno telo je izvučeno na obalu.
Prethodni članakKLADOVO USKORO DOBIJA ZOOHIGIJENSKU SLUŽBU /VIDEO/
Naredni članakRADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI