U PETAK 14. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KLADOVO

472

Predsednik Skupštine opštine Kladovo Radovan Arežina zakazao je 14. sednicu lokalnog parlamenta koja će biti održana u petak, 21. jula sa početkom u 11 časova.  

Pred odbornicima će se naći 13 tačaka dnevnog reda, među kojima su: Predlog odluke o usvajanju planu razvoja opštine Kladovo za period od 2023. do 2030. godine; Predlog odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću „Zoohigijena i veterina“ Kladovo; Predlog odluka o davanju saglasnosti i usvajanja koncesionog akta za poveravanje delatnosti prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Kladovo; Predlog odluke o obrazovanju Komisie za rodnu ravnopravnost; Predlog rečenja o izboru članova Komisije za rodnu ravnopravnost; Predlog odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine Kladovo za 2023. godinu.

Na ovom zasedanju odbornici će razmatrati i Predlog rešenja o imenovanju direktora Turističke organizacije opštine Kladovo; Predlog rešenja o imenovanju direktora Centra za socijalni rad Kladovo; Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Odluku nadzornog odbora JP „Komunalac“ o izmenama i dopunama Statuta ovog preduzeća; Predlog rešenja o imenovanju zamenika sekretara Izborne komisije opštine Kladovo; Predlog odluke o prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda.

Prethodni članakLEKARKA BEZ PREGLEDA IZDALA UVERENJE ZA NOŠENJE ORUŽJA
Naredni članakLIKOVNA KOLONIJA „ZIĐIN ART“ OKUPILA ČETRDESETAK SLIKARA