U TIMOČKOM DERBIJU ĐERDAP SAVLADAO TIMOČANIN

84
U 20. kolu Srpske lige Istok u Timočkom derbiju fudbalero Đerdapa savladali su 1:0 Timočanin iz Knjaževca. Značaj utakmice bio je razlog oprezne igre igrača oba tima u prvih 45 minuta pa je jedino uzbuđenje u prvom delu usledilo u nadoknadi vremena. kada je u kaznenom prostoru gostiju oboren  Cvetković.  Udrac sa 11 metara izveo je Ognjen Novčić ali je golman Luka Babalj pročitao njegovu nameru i odbio je loptu u polje.

Nastavak utakmice obeležila je otvorena i borbena igra, ali se na gol čekalo do 74. minuta. Đapa je bio u prodoru, ali je nepropisno zaustavljen pa je sudija po drugi put  pokazao na belu tačku. Đapa je preuzeo odgovornost, golman gostiju pročito je njegovu nameru kratko je odbio loptu do izvođača najstrože kazne koji je iz drugog pokušaja zatresao mrežu Knjaževčana.

Do kraja utakmice gosti su nastojali da dođu do izjednačenja, ali je odbrana Kladovljana predvođena Stefanom Rudićem koji je igrao povređen od sedmog minuta, odbila sve naleteTimčanin  pa su zlata vredni bodovi ostali pored Dunava.

Gosti su se teško pomirili sa porazom na kraju utakmice pokušali su da isceniraju incident stvorila se gužva u kojoj je crveni karton dobio Miloš Stojanović. Zahvaljujući brzoj intervenciji redarske službe strasti su se smirile pa su igrači oba tima bezbedno stigli do svlačionica.

Đerdap sada zauzima desto mesti na tabeli sa 24 boda i u subotu 6. aprila igra sa Dunavom u Prahovu.

Prethodni članakZAMENA ZIMSKIH PNEUMATIKA LETNJIM
Naredni članakLEKCIJA „BRODARA“ FAVORIZOVANIM BORANIMA