VOZAČI IZ BORA, KLADOVA I MAJDANPEKA ISKLJUČENI IZ SAOBRAĆAJA

318

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu i Majdanpeku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i trojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je šezdesetjednogodišnjeg vozača “opel kadeta“ koji je upravljao vozilom sa 2,47 promila alkohola u organizmu, dvadesetsedmogodišnjeg vozača “golfa“ sa 1,96 i pedesetšestogodišnjeg vozača “tojote“ sa 2,18 promila alkohola u organizmu.

Iz saobraćaja je isključen dvadesetjednogodišnji muškarac koji je upravljao „audijem“ pod dejstvom marihuane, amfetamina i metamfetamina. Takođe, policija je testirala na psihoaktivne supstance i četrdesetogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu sa povređenim licem, upravljajući vozilom pod dejstvom metadona i benzodiazepina.

Policija u Kladovu zaustavila je tridesetdevetogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,69 promila alkohola u organizmi, a policija u Majdanpeku dvadesetjednogodišnjeg vozača „sitroena“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom marihuane. Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Foto MUP

Prethodni članakNA SVEČANOM OTVARANJU FETISLAMA I PREDSEDNIK SRBIJE
Naredni članakKRAJ GREJNE SEZONE U KLADOVU