ENERGETSKA EFIKASNOST U KLADOVU: OBJAVLJENA PRELIMINARNA LISTA

381

Lokalna samouprava objavila preliminarnu listu krajnjih korisnika iz programa mera energetske efikasnosti u opštini Kladovo.

Кomisija za realizaciju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova opštine Kladovo objavila je preliminarnu listu krajnjih korisnika  koji su se odazvali na javni poziv za ugradnju solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama i unapređenju termotehničkih sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote.

Na preliminarnoj listi je desetoro korisnika iz Kladova, Podvrške, Davidovca, Rtkova i Ljubičevca. Podnosioci prijava po proceduri imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju u roku od tri dana od dana objavljivanja preliminarne liste, a pravo prigovora u roku od osam dana.

Nakon toga, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova je dužna da razmotri prigovore i donese obrazloženu odluku o prigovoru u roku od 15 dana od dana njegovog prijema i na osnovu donetih odluka donese revidiranu preliminarnu listu krajnjih korisnika.

Prethodni članakPOČELO TESTIRANJE BUDUĆIH PRVAKA
Naredni članakDANAS SU BLAGOVESTI